GRAVEERWERK

Wij zijn leverancier van naamborden, eerst alleen in KUNSTOF en door de jaren heen zijn we uitgebreid met, RVS, GLAS en EMAILLE naamborden.

Kortom zijn we zeer compleet met het aanbieden van onze naamborden in alle kleuren en facetten.

Kom gerust eens kijken wanneer u op zoek bent naar een nieuwe uitstraling van uw woning, tenslotte is dit toch het visite kaartje en complementeert hierdoor uw woning.

Ook bij ons kunt u uw naambord digitaal bestellen op onderstaande links:

WWW.MIJNNAAMPLAAT.NL

Op deze website ontwerpt u moeiteloos uw naambord.

Ga als volgt te werk :

Zoek uw naambord uit, ontwerp deze zoals de mogelijkheden ervoor zijn, dan uw gegevens invoeren, de dealer kiezen u geeft dan de

postcode 6535RX in en druk vervolgens op zoek. Er verschijnt dan F1315 Schoenreparatie André Vof, De Couwenbergstraat 146, NIJMEGEN vink deze aan en daarna op de button “Bevestiging reservering”

U ontvangt via de mail een bevestiging en wij krijgen deze ook, u kunt dan een betaling doen in de winkel en dan word de bestelling definitief geplaatst en krijgt u de mogelijkheid om deze op uw adres te ontvangen of bij ons in de winkel op te halen.

Ook heeft u de mogelijkheid om via een overschrijving naar bankrekening NL74INGB0007414241 t.n.v. Schoenreparatie André v.o.f. te Nijmegen onder vermelding van uw bevestigingsnummer en vermelden, ophalen in de winkel of thuis te ontvangen.

Na ontvangst van uw betaling verzorgen wij de rest zoals hierboven beschreven.

WWW.KLANTBESTEL.NL

Ook op deze website ontwerpt u moeiteloos uw naambord.

Ga als volgt te werk :

Als u op de website bent vul dan het volgende wachtwoord in: 6535rx146 u komt dan in het keuze menu en klik het gewenste onderdeel aan.

Zoek uw naambord uit, ontwerp deze zoals het progamma het toelaat en ga door tot u de bestelling kunt plaatsen klik bij aantal op ok en daarna plaats bestelling bij winkel . U ontvangt een reserveringsnummer u komt daarmee naar onze winkel en na betaling word deze definitief geplaatst waarna u deze dan in de winkel weer kunt ophalen.

Ook hier heeft u de mogelijkheid om via een overschrijving naar bankrekening NL74INGB0007414241 t.n.v. Schoenreparatie André v.o.f. te Nijmegen onder vermelding van uw bevestigingsnummer en vermelden, ophalen in de winkel of thuis te ontvangen.

Na ontvangst van uw betaling verzorgen wij uw bestelling zoals hierboven beschreven.