OVER ONS

Ik ben André Stokkermans, ik ben opgegroeid in een schoenmakersfamilie. Mijn vader en twee broers zijn ook schoenmaker en zelf ben ik ook op mijn 17e in de schoenmakerij begonnen. Wij zijn allemaal meester schoenmaker.

SCHOENMAKER ANDRÉ

MIJN VERHAAL

 In 1980 ben ik voor mijzelf begonnen in de Craaijensteinstraat in de wijk Hatert in Nijmegen,en vanaf 30 mei 1999 ben ik verhuisd naar de Couwenbergstraat 146 in het winkelhart Hatert te Nijmegen. Op 28 oktober 2015 was ik 35 jaar zelfstandig ondernemer.

Door de jaren heen zijn wij ook verder gespecialiseerd in het maken van sleutels en chip sleutels. Daarnaast is de stomerij ook uitgegroeid tot een vaste activiteit, net zoals de verkoop van tassen, riemen, fournituren en graveerwerk.

“IN DE SCHOENMAKERIJ MOET JE LIEFDE HEBBEN VOOR HET VAK”

André Stokkermans
SCHOENMAKER ANDRÉ

HET VERHAAL VAN MIJN VADER

Mijn vader André is geboren op 29 oktober 1956 in een schoenmakersgezin als 5e kind, hij heeft nog 3 oudere broers en 1 oudere zus en later is daar nog een jongere zus bijgekomen. Alles stond in het teken van de schoenmakerij en daar werd aan de eettafel veel over gesproken, zijn vader begon begin 1960 in Hatert aan de Vossendijk . Twee van zijn broers zijn geleidelijk aan bij zijn vader gaan werken en toen André 17 jaar was werd zijn vader ziek en vroeg aan André ook in de zaak te komen.

Op 28 oktober 1980 kwam het besluit om geheel voor zichzelf te gaan werken en begon toen aan de Craayensteinstraat achter de Hobby Corner. Er was volop werk en zijn naam Schoenreparatie André werd steeds bekender door zijn vakkennis en de persoonlijke benadering naar zijn klanten in Hatert en omgeving. Ook was er  een depot voor de stomerij en verkoop van tassen en riemen en sleutels dat het geheel van de zaak compleet maakte.

Eindelijk werd in 1999 het winkelcentrum Hatert vernieuwd en daar heeft André de stap gewaagd om de nieuwe schoenmakerij te beginnen en deze uit te breiden met nog meer  tassen ,riemen,fournituren, graveerwerk en een groter aanbod van het kopiëren van sleutels en later de autochip sleutels.

Door een klantenkaart te introduceren waar op gespaard kan worden en inmiddels er al 4000 van  heeft uitgegeven, is hij ook hiermee uniek in de schoenmakerij. De website van André die al zo’n 4 jaar bestaat, heeft ook bijgedragen aan de grotere bekendheid door heel Nijmegen en omgeving .

Met de ontwikkelingen van deze maatschappij en die in zijn vakgebied ,is André steeds meegegaan en staat hij anno 2019 voor zijn klanten nog steeds met de bekende service klaar.

PERSOONLIJK ADVIES

Bij ons kunt u rekenen op gedegen en professioneel advies

Zitten uw schoenen niet lekker of zijn ze kapot? Gooi ze dan niet weg, maar breng ze naar de schoenmaker en laat ze repareren.
De schoenmaker kan vaak meer dan u denkt.